tule

Runoilija skylinepainter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

viileän tuulen tunnen kuljettavan aurinkoa kohti taivaanrantaa ja kohta maailma silmieni eteen avautuu
 

tule
kulje luokseni yli kivisen tien
alta holvikaaren sortuneen

tule

kulje lävitseni kokonaan

yössä suloisen unen kuljen yli varjottoman maan
itseni eteen sen laskin
yksin silotin

vain silloin
vain minulle
ei rosoja koskaan ollutkaan olemassa

siis hiljaa
kuin untuvana tuuleen kadoten
tule
hiipien hymyäni ympäröivän muurin varjossa

tule

aloitetaan maailmani alusta, kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot