Kuolema kesämekossa

Runoilija chichaicho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun katseesi tavoitti minut muukalaisten joukosta,
tiesin siltä istumalta, kuka olit

En tiedä ketä tulit noutamaan,
mutta olit totisesti

kuolema kesämekossa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

heh.

Erilaista, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot