Katseesi

Runoilija chichaicho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun katseesi polttaa
Tunnen sen
Kaikkialla

Syyttävä ilmeesi
Se kertoo kaiken mitä tarvitsen
Hävetäkseni

Anna anteeksi tekemäni virheet
Anna anteeksi se kuka olen

Anna anteeksi rakkautesi minuun
Anna anteeksi

Sillä me olemme rakkaus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot