Tunne

Runoilija chichaicho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä on tunne
Ei yksi vaan monta

Jokainen kokee sen erilailla
Eikä kahta voi verrata

Jokaista johdattaa sellainen
Sen voi kieltää
Mutta siltä ei voi piiloutua

Ainakaan loputtomiin

Ilman sitä elämä on tyhjää
Sen kanssa parhaimmillaan upeaa

Elämä on tunne

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot