Datataivas

Runoilija chichaicho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen yksin, yksinäisyydessä, tietokoneiden humistessa hiljaa muistuttaen mekaanisesta läsnäolostaan

Voisin vaikka vannoa nähneeni pölykoiran syöksyvän läpi öisen datataivaan

Evil Kät saapui rakastettavaksi
Yllättäen näppäimistöni peittyi valkeaan nukkaan
Siirtäen yksinäisyyteni muistoihin kipeisiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivoi tämä on niin totta ja surullisesti hauska, joten pakko iskeä.

 

Käyttäjän kaikki runot