kenestä tahansa

Runoilija Ilmiselvä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2016 12:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

miksi minä saan nähdä tämän kaiken?

miten tää maailma voikin vetää meidät paskaksi
ja kuinka se voikin olla kaunista?

ihan hullun tavallisia asioita.

keho. tunne.
taas perusteiden äärellä.
ristiriidat vuolaana.
raunioilla terälehdet
samat sanat sadat salat
tolat sarat jokaisella,
jokainen ainutlaatuisen samalla tavalla
hajalla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo
 

Käyttäjän kaikki runot