lukea kokonaisuutta

Runoilija Ilmiselvä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2016 12:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

mikä vitun jumala?
mä olen kokenut autuuden
mä olen kokenut synninpäästön
mä olen kokenut anteeksiannon
mä olen kokenut johdatuksen
mä olen kokenut siunauksen
mä olen kokenut ykseyden
mä olen kokenut rukouksen voiman
mä olen kanavoinut
mä olen kokenut sen ikuisen josta ei voi puhua
mä olen kokenut sielun pimeän yön
mä olen kokenut ihmeitä
mä olen kokenut merkityksen kaikessa
mä olen puhunut kielillä
mä olen kokenut suunnitelmallisuuden
mä olen kokenut iankaikkisuuden
mä olen kokenut luomisen
mä olen kokenut pyyteettömän rakkauden
mä olen löytänyt uskon ja menettänyt uskon, löytänyt ja menettänyt taas
mä olen kokenut hengen
mä olen kokenut ihmisen mitättömyyden
mä olen kokenut tyhjyyden
mä olen kokenut hurmoksen

tämä maa on temppeli
mä olen temppeli
ja siellä jumala nussii mua
jumala vaan on,
sillä kaikki tämä kokemus
on sitä mitä tarkoitetaan kun jumalasta puhutaan
ei se ole tuolla jossakin

mä olen agnostinen,
sillä skeptikkona mä kiellän kaikki vastaukseni yhä uudelleen.
mä olen ateisti,
sillä jumala on kaiken uskonnon tuolla puolen
jumala vaan on,
sillä kaikki tämä kokemus
on sitä mitä tarkoitetaan kun jumalasta puhutaan
ei se ole tuolla jossakin

mä olen nähnyt ajattelun rajat
ja tullut viimein järkiini
mä aina vaan ihmettelen, että mikä vitun jumala
mä en tiedä mistä on kyse
mutta tässä jumala silti vaan on

Selite: 
heräsin yöllä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin! Ainoassa elämässä täällä sitä kokee kaikki mitä jumalaksi kutsutaan.

Kysymyksiä joihin moni yrittää löytää vastauksia ja toteamuksia joita ei voi väittää vääriksi tai oikeiksi.
Se lienee kuitenkin totta että jos Jumala on, ei Hän lakkaa olemasta vaikka minä en usko Häneen ja jos Häntä ei ole niin ei Hän tule olevaksi vaikka uskoisinkin.

mielipiteitä viis. kaikki tässä runossa on totta

Tämä oli järkäle ja sairas sellainen ja kaiken lisäksi vielä en edes ymmärtänyt mikä tämän edes piti olla? En tietenkään halua loukata mutta käytä nyt hyvä ihminen mä sanan tilalla minä sanaa!!

 

Käyttäjän kaikki runot