Ei Voi Unohtaa

Runoilija Dezotto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommatkaa, jotta osaan tehdä parempia :) <3
 

Illalla kävelen kotiin.. Mietin kuinka elämä voi olla näin vaikeaa. Kun katson pieniä lapsia, jotka eivät tiedä paljoa elämästä, mietin..... mitä hekin joutuvat kokemaan.. Mitä vanhemmat ihmiset ovast kokeneet?
Ovatko he kokeneet kaiken tämän saman tuskan minkä olen kokenut?
Kaikki piilottavat itsensä niin hyvin tuskalta, niin että muut eivät näe, mutta he itse näkevät ja tuntevat kaiken sen tuskan..

Aikaa on kulunut muuta vuosi siitä kun tämä tuska on kohdannut minut. Kukaan ei tiedä siitä, ja toivon että kukaan ei koskaan kysy asiasta..
Muistan silti kaiken sen saman tuskan mikä silloin oli.. en vain voi unohtaa....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot