Nimetön

Runoilija Dezotto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommatkaa, jotta osaan tehdä parempia :) <3
 

Mitä tekisn ilman sinua?
Ketä rakastaisin ilman sinua?
Miksi eläisin ilman sinua?
En tiedä vastauksia...
Et katso minua, et hymyile minulle joten miksi eläisin?
Entä kun lähdet pois? En kestäisi enää.. Olisin niin murtunut...
En halua että menet pois... Koska rakastan sinua..

Selite: 
Sulle rakkaani <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot