Rakkaus

Runoilija Dezotto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommatkaa, jotta osaan tehdä parempia :) <3
 

Kun sinut näen tunnen valon syttyvän sydämmessäni..
Tajuan että se valo joka syttyy on rakkaus, rakkaus sinua kohtaan...
Ja se valo palaa ikuisesti kun olet lähelläni, mutta kun lähdet valon kantaja itse sydän murtuu ja silloin murtuu koko elämäni....

Yritän saada sydämmeni taas kokoon ja koota taas elämäni... Ja... löytää sinut...

Selite: 
Totta... joka sana... <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot