Mennyttä ei voi muuttaa

Runoilija Dezotto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommatkaa, jotta osaan tehdä parempia :) <3
 

Joskus iltaisin mietin kaikkea mitä olen kokenut, sitä mistä kukaan ei tiedä. En vain ole valmis kertomaan, enkä usko että koskaan kerronkaan.
Haluan vaan jättää sen kaiken taakse, en uskonut sen olevan näin vaikeaa.
Tunnolleni se joskus pistää, mutta en voi menneelle enää mitään, voin vain toivoa että joskus en koskaan muistaisi sitä.. Mutta se on mahdotonta…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoittaminen auttaa. Paperille on helppo kertoa.

 

Käyttäjän kaikki runot