Sandy

Runoilija Dezotto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommatkaa, jotta osaan tehdä parempia :) <3
 

Kanssas kuljin jo vuosia… Nyt hyvästit jouduin jättämään…
Mieleeni jäit ikuisiksi ajoiksi..
Iltaisin katson tähtiin ja mietin sinua.. Miten voit lähteä juuri nyt?
Valokuva minulle käteen jäi, kun lähdit…
Lähtösi oli kivuton ja ymmärtämätön… Miten rakas ystävä voi noin vain lakata olemasta?
Miksi sinun piti mennä? Välillä oloni on aivan kaamea… Haluaisin lähteä juoksemaan jollekin niitylle, juosta kivut ja menneisyys kauas pois…

Hyvästi… Sua jään kaipaamaan..

Selite: 
Omistettu Sandylle, joka kuoli 12.04.2007..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot