Sinä ja minä

Runoilija suxukille morsian

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 25.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka mutkassa voi suunta muuttua :).
 

Sinä ja minä

Jälleen pitkästä aikaa mä tunnen sen. Olen rakastunut ja kuitenkin minun on hyvä olla. En tiedä sen ihanempaa kun olla lähelläsi.. puhua tai vaikka olla hiljaa.
Olet siinä lähelläni ja pidät minusta kiinni, vahvat kätesi tuntuvat turvalliselle. Ja voin kuulla jokaisen hengäyksesi. Voisin huutaa maailmalle : olen rakastunut mutta pidättelen hetken itseäni koska onhan meillä aikaa loputtomiin.. tehdä yhdessä mitä halutaan ja rakastaa ja pitää huolta toisistamme.

Selite: 
Sinä ja minä, viaton ensi rakkaus..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot