Rakastunut Nainen

Runoilija suxukille morsian

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 25.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka mutkassa voi suunta muuttua :).
 

Juuri tälläisinä hetkinä ja yllättävien asioiden osuessa kohdalle
sitä muistaa kuinka tärkeitä elämässäni ovat Rakkaat ja lähimmäiset.
Paljon aiemmassa elämässä kärsineenä ja tuskaa kokeneena sitä osaa
arvostaa Rakkautta, onnea ja turvallista elämää.
Pienistä kauniista onnen hetkistä rakentuu iso kokonaisuus joka tekee minusta ehyen ihmisen.
Joka voi heittäytyä rakkauden virtaan antaa sydämmen tuntea ja rakastaa.
Ilman että tarvitsee miettiä pelkoa ollenkaan..
Tunne sellainen kun voi tuntea olevansa vapaa mutta kuitenkin parisuhteessa ja onnellinen.. on minulle jotain uutta ihanaa.
Mistä tälläinen ihana mies tulee joka rakastaa ja tekee rakkaudellaan ehyen minusta..
Siinä se nyt aivan vierelläni.
Tunne kun saan pieneksi painautua hänen viereensä saa minut sekoilemaan ihanasti.
Se tunne tekee minusta toisen ihmisen jotain mitä en ole ennen ollut mutta nyt olen.
RAKASTUNUT JA RAKASTETTU NAINEN.

Selite: 
Kuinka paljon arvostaa Jätkäkaverin ja ystävän läheisyyttä. Vaikean ja väkivalt.ex - avioliiton jälkeen. Ja kuinka se muuttaa elämän suunnan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja kiitollinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot