Kehto

Runoilija pupunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen pian 11 vuotta ja moon on miun äiti.
 

Pieni pieni kehtonen
nukuta lapsi pienoinen

kiiku kiiku hiljaisesti
tee lapsi iloiseksi

uinu uinu lapsonen
pieni pieni suloinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Öö.. miksi näitä kehutaan. Olen aidosti ihmeissäni. Ei tässä ole rehellisesti sanottuna mitään hyvää, saati omaperäistä. Tämä on kirjoitettu jo sata kertaa, ja vieläpä sata kertaa paremmin. Kiitos.

Anteeksi en huomannut ikääsi. Olen pahoillani.

Hei Pupunen, ONNEA SYNTYMÄPÄIVÄNÄSI!
Suloinen tuutulaulusi!
(Tein juuri tänään pupurunon.)

Ihanan ihana runo. Kauniimpaa tuskin on!

Tää on ihana :)

Suloinen tuutulaulu joka pitäisi kaikille maailmassa oleville pienille lapsille laulaa.
Olet taitava kirjoittaja!!

Voi, miten söpö onkaan tämä runosi...tulee mieleen entivanhaset katosta riippuvat kehdot, joita keinuttamalla vanhimmat sisarukset useinkin nukuttivat nuorempia sisaruksiaan!

Ihan kuin rukous ja kehtolaulu ja runo yksissä ja samoissa säkeistöissä. Hiljaisenkaunista.
Kroooh. ZZzzzzz......

Onpa todella suloisen pehmeä ja pörröinen unirunosi..! Jokohan vauvanukke nukahti***

Kaunis kehtolaulu! <3 =)

Näin suloisen tuutulaulun minäkin laulaisin oikein mielelläni kaikille maailman pienille suloisille lapsille.
Oikein taitavasti olet kehtolaulusi kirjoittanut!

Hyvä
Siinä on turva.
Siinä on hymy.
Siinä on lämpö.
Siis kehto.

Ihana!

Kaunis runo, ja taitavasti tehdyt riimit.

Suloinen. Kauniisti riimitelty runo. Hyvä sie :)

Uskonpa, että sinua on runosilla tuuditeltu pikkuisena ollessasi, koska niin kauniisti soljuvat säkeesi.

Voi, minä kyynel silmäkulmassa tätä suloista runoa luen. Hyvähyvä, kulje vaan rohkeasti runopolkuja pitkin, kaunista tekstiä kirjoitat.

Niin suloinen<3

Aivan ihana tämä

Suloinen, tuutulaulun tapainen runonen.

Lempeästi heijaa runosi lapsen tuutimaan.
Pieni ihana univärssy!

Kaunis runo lapselle. Herkkä tunnelma. Äidin sydäntä koskettava:)))

 

Käyttäjän kaikki runot