Kevät

Runoilija pupunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen pian 11 vuotta ja moon on miun äiti.
 

Kevät esiin tulvahtaa
kevät lumen sulattaa.

Puut lumet ravistaa
ja linnut oksille tupsahtaa.

Lehdet käyvät versomaan,
kun naapurin täti ulkoiluttaa kersojaan.

kukat avautuvat nupuistaan,
ja ihmiset luopuvat takkien hupuistaan.

Etsitään kaikki koiran kikkareet,
tutkitaan kaikki kolot ja kumpareet.

Nämä asiat ovat keväässä parasta,
lyön vetoa vaikka mun mahasta!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Piristävä kesä runo:)

Olet oikeassa, kevät ja kesä ovat ihania vuodenaikoja ja todella viehkeästi asian kuvasit!! Oikein Paljon ONNEA
SYNTYMÄPÄIVÄNÄSI!! :)

 

Käyttäjän kaikki runot