Nimetön

Runoilija paljasvarpas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 15.6.2016 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilijan ajatusten harhailua.
 

lähdin kotoa aikoja sitten
tai siitä kylmästä talosta mikä se oli

ruma ankanpoikanen
on nyt ruma joutsen

en olisi halunnutkaan jäädä eiliseen
silti kaipaan

niitä haaveita
jotka olivat elossa vielä silloin

en jaksa muistaa niitä
ei ne herätä minussa mitään

toivon että huominen jo toisi
jotain uutta tullessaan

puhaltaisi myötätuuleen
täyttäisi hetkeksi tyhjyyden

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot