kultasiiven uusi aamu

Runoilija paljasvarpas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 15.6.2016 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilijan ajatusten harhailua.
 

kun kävelin tunnelistani ulos
sinä olit jo vastassa

häikäisi niin
että pelkäsin tulleeni sokeaksi
en ymmärtänyt että vasta nyt näin
ensimmäistä kertaa pitkään aikaan

tartuit käteeni
vaikka otteeni oli hatara

tiesit minne minut viedä
mitä tarvitsin
vaikka itse vielä ymmärtänyt en

sinusta olen ikuisesti kiitollinen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot