-

Runoilija paljasvarpas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 15.6.2016 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilijan ajatusten harhailua.
 

taukoamatta
sinä ajatuksissani
eikä muuta

kaipauksen lohduton
loputtomuus

sanoit: jos olisimme
tavanneet toisessa
ajassa ja paikassa

mutta me olemme
nyt ja tässä

sinä tilaat Julian
ja minä Romeon mutta
syömme ne eri pizzerioissa

se ei naurata minua enää
koska pian jo lähdet

rukoilen kohti taivasta
vielä yksi yö
vielä pieni hetki

kauneimmat rakkaustarinat
elävät vain päiviä

ja vain minun ajatuksissani
taukoamatta

sinä
eikä muuta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot