kuningatar

Runoilija paljasvarpas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 15.6.2016 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilijan ajatusten harhailua.
 

On kevät
ja ryömin
eilisissä vaatteissa
poikki olohuoneen

hengitän pölyä
maistan lattiaa
se ei maistu

kierryn kerälle kuin sikiö
hoksaan pian
etten voisi siihen
jäädä nukkumaan

päätänkin riisua itseni
ja naukaista,
parvekkeen oven aukaista

astua alasti lähemmäs kaidetta
arastelematta
vilkutan naapureille
kuin kuningatar

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot