Arvet

Runoilija Titi

nainen
Julkaistu:
36
Liittynyt: 17.12.2006
Viimeksi paikalla: 4.2.2024 9:14

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sitä suu puhuu, mitä sydän on täynnä. 
 
Taivaasta maahan
Sinut kirosin. 
Polullani eksyin
Enemmän itkin. 

Iltana hiljaisena
Käteni ristin
Huokaisin. 
Rauhani löysin. 

Arpeutuneena
En silti haavoilla
Uskallan ehkä
Sydämeni avata. 

Nähdä maailman kauneuden. 
Heittää pois
Syöpäläisen;
Katkeruuden. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata katkeroitua, elämällä on paljon annettavaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot