Aito onni

Runoilija Titi

nainen
Julkaistu:
36
Liittynyt: 17.12.2006
Viimeksi paikalla: 4.2.2024 9:14

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sitä suu puhuu, mitä sydän on täynnä. 
 
Ajatellessani sinua 
sydämeni pauhaa.
Vierelläsi
 tunnen suunnatonta rauhaa.
Kuullessani äänesi,
ilo sieluni valtaa.
Rakastaessani sinua, 
saan tuntea jotain niin ihanaa;
Onnea, aitoa ja oikeaa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on hyvin tärkeää, etenkin näinä päivinä myös etänä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot