Silmäsi siniset

Runoilija Titi

nainen
Julkaistu:
36
Liittynyt: 17.12.2006
Viimeksi paikalla: 4.2.2024 9:14

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sitä suu puhuu, mitä sydän on täynnä. 
 
Sinun silmäsi siniset, 
vievät minut matkalle. 
Matkalle jonnekin uuteen, 
seikkailuun ihmeelliseen. 

Seikkailuun, jossa soi rakkaus.
Seikkailuun jossa se näkyy. 

Sinun silmäsi siniset, 
villit, arvoitukselliset. 
Niihin minä jään kiinni, 
katsettasi tutkailen. 
Näen jotain niin kaunista, 
ihmeellistä. 

Sinun silmäsi siniset, 
vievät minulta kielen. 

Yksi katse vaan 
ja rakastun, 
yhä uudestaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa on rakastua aina uudestaan, samaan ihmiseen <3 
Oiih. Ihanaa rakkautta. 
 

Käyttäjän kaikki runot