Juoksen

Runoilija Titi

nainen
Julkaistu:
36
Liittynyt: 17.12.2006
Viimeksi paikalla: 4.2.2024 9:14

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sitä suu puhuu, mitä sydän on täynnä. 
 
Juoksen.
Juoksen minkä jaloistani pääsen.
Pakenenko? 
Vai menenkö kohti?
Minä vain juoksen.
Vailla aavistustakaan määränpäästä.
Mihin menisin?
Toisessa suunnassa
on jotain minulle vierasta.
Maaperää kiehtovaa, mutta tuntematonta. 
Toisessa paikka, josta lähdin. 
Paikka, jossa aina olen turvassa.
Omassa kuplassa. 

Josko pysähtyisin.
Hengittäisin.

Ja sitten vasta suunnan päättäisin.
Voin olla tässä, kauankin. 
Mutta lähden kyllä, tästä johonkin. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina kannattaa mennä ja tulla, mutta levätäkin pitää välillä <3
Välillä pitää lähteä, välillä levähtää. Hyvä on juoksijan edetä, hitaasti ja nopeasti. Päätös on joskus tehtävä, jääkö?
 

Käyttäjän kaikki runot