Nimetön

Runoilija Freyja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Listen, real poetry doesn't say anything; it just ticks off the possibilities. Opens all doors. You can walk through anyone. - Jim Morrison
 

Tuhantena yönä peräkkäin
elin aamujeni äänissä
jotka kasvoivat iltapalojen tähteissä,
hampaanvälieni takakammareissa

Aamuista oli aina niin vaikea saada selkoa:
ne joko lauloivat vihaisesti
tai huusivat ihastustaan

Yritin olla elämättä niitä hetkiä,
joista en ollut varma
Halusin tietää tunteitteni kausaliteetit
ja nukkua vuoteessa,
jonka petaamisesta olin itse vastuussa

Mutta aina tulee hetki
jolloin kaikki muuttuu

Minulle se tuli aamuna,
jota elin seuraavana yönä:
katse ja kolmetoista silmäniskua

Elämäni normaliteetit tekivät pilaa
uuden tuttavuuteni kanssa

Mutta siihen minä jäin

minulla oli epävarma
mutta hyvä olla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tiivis

 

Käyttäjän kaikki runot