Käänteinen emansipaatio

Runoilija Freyja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Listen, real poetry doesn't say anything; it just ticks off the possibilities. Opens all doors. You can walk through anyone. - Jim Morrison
 

Naiseuden kuvastoissa
minä irvikuvana
yksiselitteisen epäonnistuneena
polyandrisena prinsessana

Pyrin salaa kasvattamaan mielipiteitäni
maskuliinisiin mittoihin

Olemaan vahvana ja murtumatta
niissä sokean identiteetin asettamissa vankiloissa
joissa palelen
ja pelkään joskus onnistuvani olemaan nainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän. Mielenkiintoisesti ilmaistua identiteettimäärittelyä ja kipuilua itsen kontra toisten odotusten välimaastossa. Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot