TOIM. HUOM.

Runoilija Freyja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Listen, real poetry doesn't say anything; it just ticks off the possibilities. Opens all doors. You can walk through anyone. - Jim Morrison
 

Jos nämä kuvaukset
kahlitsevat mieltäsi
tai
vangitsevat ajatuksiasi

on aika juosta
ja kadottaa kaikki aistimukset

Runous on filosofian laji,
tuumasi Heidegger ja nauroi (olemattomaan) partaansa

Ei kai arvannut joidenkin todella
tanssivan loppusointujen mukaan
ja hengittävän kolmijakoisten tahdissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava!

parta, miesten yksinoikeus. hieno-hauska

 

Käyttäjän kaikki runot