Nimetön

Runoilija Mc Defis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2009
Viimeksi paikalla: 21.12.2015 16:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jäbä joka tahtoo laulaa ja rakastaa, jäbä joka laulaa siks et rakastaa.
 

Tuuli antaa purjeille vauhtia,
vahvistin kitaralle saundia.

Sinä olet minun tuuli,
olet minun vahvistin.
Sinä saat minut murrettua,
sinä saat minut nostettua.

Ilman sinua,
olen kuin meri ilman vettä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttava rakkausruno :) Voi melkein kuulla kitaran saundit ja merituulen kasvoillaan.

 

Käyttäjän kaikki runot