Kauneus

Runoilija Mc Defis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2009
Viimeksi paikalla: 21.12.2015 16:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jäbä joka tahtoo laulaa ja rakastaa, jäbä joka laulaa siks et rakastaa.
 

Kauneus on katsojan silmissä,
Ne sanovat.

Kauneus on sisällä,
kauneus on ulkona,
kauneus on siellä missä sen haluaa nähdä.

Kauneus on rumaa,
ruma on kaunista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot