nimetön

Runoilija Mc Defis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2009
Viimeksi paikalla: 21.12.2015 16:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jäbä joka tahtoo laulaa ja rakastaa, jäbä joka laulaa siks et rakastaa.
 

Äänenpainot,
Äänensävyt,
Eleet.

Ne kertovat enemmän kuin sanat,
Jotka ovat puolivalmiita,
Onttoja kuoria.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisaita sanoja
 

Käyttäjän kaikki runot