Lämpimiä Tunteita !

Runoilija Runouros

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.1.2021 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1973

Tällaine harrastelija runojen saralla :)
 

Silmiäsi ihastelen,
nuita tähtiä erikoisten,
mielessäin sormil kasvolasi kuljen,
halauksiin helliin sinut suljen,
vartalosi ihanan virel tunnen,
tunne lämmin ajatuksen valtaa,
kun huulet huulille painautuu,
ajantaju humuun verhoutuu ja
vartalot yhteen kietoutuu.

Selite: 
Hiljaisuus ja kainalo toisen :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista. .

Kaunis ja sujuva runo.Todella lämmin tunne välittyy hyvin lukijallekkin

Kaunista. .

Kaunis ja sujuva runo.Todella lämmin tunne välittyy hyvin lukijallekkin

*mielessäin sormil kasvolasi kuljen, halauksiin helliin sinut suljen,* Jäi kyllä mieleen aivan ihana
 

Käyttäjän kaikki runot