Uni saapuu !

Runoilija Runouros

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.1.2021 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1973

Tällaine harrastelija runojen saralla :)
 

Kun lakanoihin kietoudut,
uniin ihaniin laskeudut,
ajatuksen pienen jos annat,
sinut yön pimeän yli ajatuksissani kannan,
tähdet taivaan näyttäisin,
kuun kanssa kiertäisin ja kun tulet revontulien loistaisi,
niin aamu jo oisi,
sinut lakanoihin hellästi toisin,
kauniisti hetken vielä nukkuisit,
ennen kuin luomet kauniit nostaist ja tähdet taivaalle vapauttaisit.

Selite: 
Yöhön pimeään yhdessä....
Kategoria: 
 

Kommentit

Romanttinen unikuva

Oih todella ihana
 

Käyttäjän kaikki runot