Kaipuu toisen....

Runoilija Runouros

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.1.2021 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1973

Tällaine harrastelija runojen saralla :)
 

Hiljaisuus laskeutuu,
nurkkaan sohvan hakeutuu,
alla viltin uneksii,
kainaloon neitoa kaipailee,
vois korvaan kuiskuttaa,
hänen ihanuudestaan muistuttaa,
kädet ympärillä lämmittää,
kiire ei olis mihinkään......yön hämärään,
kun sylinssään ihanuutta hän pitää.

Selite: 
yksin ei ole hyvä olla....
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika samanlaisia fiiliksiä minullakin!!
Kauniita runoja sinulla!

Tää on niin ihana. Suloista kaipausta.

Ihanan romanttista haaveilua,
toivottavasti toiveesi toteutuu.
Hyvää syntymäpäivää!

Kaunista haaveilua :)
Hyvää syntymäpäivää!

Aika samanlaisia fiiliksiä minullakin!!
Kauniita runoja sinulla!

Tää on niin ihana. Suloista kaipausta.

Ihanan romanttista haaveilua,
toivottavasti toiveesi toteutuu.
Hyvää syntymäpäivää!

Kaunista haaveilua :)
Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot