Tunne oikeasta...

Runoilija Runouros

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.1.2021 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1973

Tällaine harrastelija runojen saralla :)
 

Silmiäsi katselen
nuita sielusi peilikuvien
ajan saavat ne pysähtymään
eikä kiire ole minnekkään
kättäsi hellästi kun kosketan
yhteyden tunnen ihanan
sanoja hetki ei kaipaa
kun rakkaus tekee taikaa....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mielettömän kaunis sanonta on runossasi.
Rakkautta vain. :)
 

Käyttäjän kaikki runot