Kaipaat minua

Runoilija ristiretkeilijä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syvällinen runotyttö kokeilee siipiään runoilijana, esikuvanaan mm. A. W. Yrjänä.
 

Minä pelkään
Tulevaisuutta
Yksinäisiä öitä
miettien
missä olet?
Kaipaatko minua?

Mutta muistan
Jatkan
Kohti tulevaisuutta
öitä kanssasi
me nauramme
ja tiedän
sinä kaipaat minua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot