Onnellinen

Runoilija ristiretkeilijä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syvällinen runotyttö kokeilee siipiään runoilijana, esikuvanaan mm. A. W. Yrjänä.
 

Onnellinen?
Olenko todella?
En saata uskoa
Voin jopa hymyillä

Olen onnellinen
Todellakin
Minä uskon
ja kiitän sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onni on paras elämän aikataika!

 

Käyttäjän kaikki runot