Kuihtunut rakkaus

Runoilija ristiretkeilijä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syvällinen runotyttö kokeilee siipiään runoilijana, esikuvanaan mm. A. W. Yrjänä.
 

Kuihtuneet ruusut maljassa
muistuttavat minua meistä
Olivat kauniita
vaan ei enää

Kuihtuu pois
rakkaus
Näetkö sinäkin
tuon menneen kauneuden
Kauneuden
jota ei enää ole

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

On hyvä, että sitä kauneutta on silti ollut...
vaikka suhde onkin kuihtunut.
sitä voi silti joskus ehkä muistella jopa ilman kipua!!

 

Käyttäjän kaikki runot