Kysymyksiä.

Runoilija 8408f13b25e5af02e2290f7cf213a895

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 20.5.2019 8:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus
 

Voiko ystävyys loppua
kuin kiviseen seinään?

Voiko ystävän hylätä,
teeskennellä et ei nää?

Voiko ystäväksi sanoa,
vaik´ ei sitä osoita?

Voiko ystävän polkua kulkea,
kun ei iloa saa tuntea?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi ystävyys kestää huonotkin vaiheet

 

Käyttäjän kaikki runot