Myöhästyin..

Runoilija 8408f13b25e5af02e2290f7cf213a895

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 20.5.2019 8:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus
 

Poskelle kyynel vierehtää,
vain häpeää on tunne tää.

Kuinka tyhmä olinkaan,
kun menin häntä satuttamaan.

Jos tekemättömäksi tän saisin,
niin eläisin ja tekisin toisin.

Nyt hän on jo luotani lähtenyt.
Myöhästyin, enkä anteeksi pyytänyt.

Ei enää hän kanssani keskustele,
ei enää hän elämästään taistele.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo vaikka olikin surullinen. Tykkäsin

surullinen ja kipeä runo. katumus ja syyllisyys sattuu :(

Hieno runo katumuksesta,kuvaat tunteita hyvin 8)

 

Käyttäjän kaikki runot