Kuollut tähti

Runoilija 8408f13b25e5af02e2290f7cf213a895

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 20.5.2019 8:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus
 

Kuten tähti kerrain himmeni,
myös ystävyytemme pois hiipui.
Tuon tähden tavoin ystävyytemme kuoli,
jäljelle jäivät vain muistot.

Nuo muistotkaan eivät minua lohduta.
Tahdon vain luoksesi, mutta ei se auta.
Sinä teit selväksi sen, etten kelpaa elämääsi.

Et ehkä ymmärrä, miltä minusta tuntuu.
Loukatulta, hylätyltä, petetyltä..
Mutta eniten minuun sattuu se,
että välitän sinusta yhä.
Enkä osaa päästää irti.

Selite: 
Ja mun on pakko päästää irti, koska roikkuminen satuttaa vain lisää.
Kategoria: 
 

Kommentit

oon edelleen sitä mielt et ystävyys on ikuista =) mut siiis tosiaan se käsite on aika tulkinnan varainen.. Tykkään tosta vikasta säkeestä paljon. Must se riittää yksin runoks

 

Käyttäjän kaikki runot