Nimetön

Runoilija Vendredi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin yksin
olin toivoton.
Kaipasin pakotietä
tästä hetkestä.

Rikon sinut
kerään huomiota
aiheutan ongelmia.

Kun jalkani eivät
enää kosketa maata
lopetan kuuntelemasta.

Ei viisaiden valitusta
ei lintujen laulamista.
Vain nuoruuden huumaa
ja itsekkyyttä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot