Talvi

Runoilija Vendredi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Talvi hiljentää naurusi.
Se hiljentää kaiken.
Se ei odota vastausta.
Se tappaa kaiken minkä
yrität saada pysymään ennallaan.

Talvi hiljentää itkun.
Se hiljentää kauneimmat
muistot mitä meillä oli.

Kaunis on nyt niin rumaa.
Katkeruus on vihaa.
Mutta talvi vaientaa tunteet
ja hiljentää sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot