Nimetön

Runoilija Vendredi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin kovasti etsit vastausta kysymykseen
ettet enää edes muista mitä olet etsimässä.
Niin sokeasti luotat ihmiseen
joka juuri sammutti valosi tunnelin päästä.

Niin vapaana lennät kuin taivaan lintu että vapauskin alkaa jo ahdistaa.
Niin hiljaa kuiskaat sen viimeisen lauseen jonka loppua jään aina odottamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot