Nimetön

Runoilija Vendredi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En huomannut mitään.
Tai en halunnut huomata.
En tahtonut ymmärtää ja
uskoa sitä että sinulla on
paha olla.

Me rakastetaan sinua.
Ei oltaisi koskaan haluttu
luopua sinusta. Mutta nyt kun
olet poissa me ollaan unohdettu
elää.

Olit ihana ystävä. Sinun kanssa
koettiin paljon elämän iloja ja
suruja ja oltiin toistemme tukena.
Mutta nyt kun etsin sinua pihasta,
en löydä sinua.

Lupaathan odottaa meitä?
Pian me kaikki ollaan taas
yhdessä ja muistellaan
vanhoja hyviä aikoja.
Tiedän ettet ole kuollut.
Siirryit vain toiseen paikkaan
ja me tullaan perässä.

Me rakastetaan sinua

Selite: 
Kirjoitin runon Ihmiselle, joka ei ole enää täällä kanssamme. Tosi tärkeä ihminen minulle <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot