Sanat

Runoilija Greenpriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kutsumuksena hengellisyys ja kaikenlainen taiteellisuus. Mukava ja antelias kaikkia kohtaan. Tosin poikkeuksena vihaa ihmiskunnan pahuutta ja julmuutta. Rakkautta ja elämää arvostava ihminen.
 

Toiset viiltäviä
kuin teroitetut veitsien terät
jotka viiltävät vuotavia haavojamme esiin
sellaisia ovat satuttavat sanat
parantavia kuin laastarit
jotka sijoitamme haavoihimme
sellaisia ovat lempeät sanat
sanat satuttaa
sanat parantaa
harkitsethan tarkkaan
mitä suustasi sanotkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot