Kiitos

Runoilija Greenpriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kutsumuksena hengellisyys ja kaikenlainen taiteellisuus. Mukava ja antelias kaikkia kohtaan. Tosin poikkeuksena vihaa ihmiskunnan pahuutta ja julmuutta. Rakkautta ja elämää arvostava ihminen.
 

Et pahalla, vaan hyvällä
Viisaudella rikkaalla ja syvällä
Ei halvalla
Saat minut ymmärtämään kaiken seuraamukseksi
Ei tiedon paloja ilmaiseksi anneta
Ei armon lahjoja arvalla arvota
Viisaudestasi kiitän suurella sanalla
Viisaus sanassa
Salaisissa sanoissa, joista kaivan sen esiin pala palasta
Kiitos viisaudestasi
Sinä suuri viisauden ja ymmärryksen tuoja
kiitos Sinä suuri Luoja

Selite: 
kesken eräinen hiotaan...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot