Koostumus

Runoilija Greenpriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kutsumuksena hengellisyys ja kaikenlainen taiteellisuus. Mukava ja antelias kaikkia kohtaan. Tosin poikkeuksena vihaa ihmiskunnan pahuutta ja julmuutta. Rakkautta ja elämää arvostava ihminen.
 

Elämän koostumus
kuin palapeli
koostuu pienistä osista
palasista joita tarvitsemme
ympärillemme
kaikkeus on yhdistyviä paloja tarinassamme
ykseys meistä koostuu
yhdessä
tässä Luojan elävöittävässä tarinassa
Kuljethan viisaammin
ei kysyvä tieltään eksy
eikä karma hyvyydestä kosta
vaan antaa samalla mitalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot