Rakkauteni sinua kohtaan

Runoilija Greenpriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kutsumuksena hengellisyys ja kaikenlainen taiteellisuus. Mukava ja antelias kaikkia kohtaan. Tosin poikkeuksena vihaa ihmiskunnan pahuutta ja julmuutta. Rakkautta ja elämää arvostava ihminen.
 

Minä käyn kumarassa, nöyränä aivan kyljessä luoksesi, kuljen murheellisena kaiken päivää ilman sinua. Sillä minun lanteeni ovat polttoa täynnä ihastuksessani, eikä ole lihassani tervettä paikkaa, koskee. Minä olen voimaton ja peräti runneltu mies, minä parun sydämeni tuskassa, yksin. Hera, sinun edessäsi on kaikki minun halajamiseni, turhaa, eikä minun huokaukseni ole sinulta salassa. Minun sydämeni värisee, minun voimani on minusta luopuneet kauneutesi edessä, sinun silmieni valo minua johdattaa tielläni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot