Rakasta

Runoilija Greenpriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kutsumuksena hengellisyys ja kaikenlainen taiteellisuus. Mukava ja antelias kaikkia kohtaan. Tosin poikkeuksena vihaa ihmiskunnan pahuutta ja julmuutta. Rakkautta ja elämää arvostava ihminen.
 

huolissasi
miksi annat
voimalla muutat
paremmaksi suunnan
huolet
kenelle ne tiputat
kenelle sydämmessäsi esität
nuole huolesi
kuole huolesi
lujita toivosi
usko
suureksi mereksi kasvamasta estä
jottet hukkuisi
vaali uskoa
toivoa
rakkautta
kyllä huolet voi laskea pois taakasta
jottei elämä liian vaikeaa olisi
helpommin elämä menisi
armoa itsellesi
jottei mielesi liian surullinen olisi
jottei sydämmesi ikuisesti iloton
tiputa kyyneleet
anna niiden valua
pitkin poskia
esitä huolesi
jos et sanoina
niin tunteina
sillä ne huolet ovat vain murheita
menneisyys
takana päin
mieleen muistuu ajoittain
eikä poistu
se on
kuitenkin vain mennyt
armoa
käänny
synny
elä
älä pelkää
rakasta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot