Ei yhtenäkään

Runoilija Oboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei kaikki!, Olen 24-vuotias ujon puoleinen runoilijapoika Oulusta päin. Tykkään kirjoitella runoja, olen melko kiltti ja tunteellinen :D. Huumorintajuinenkin:). Sisimmiltäni olen nöyrä ja kultainen.
 

Syksyn lehdet putoilevat maahan,
kutoilevat suojan vastaan loskan ja lumen tuojan.

Nipistävä tunne kiristyvästä, huurteisen kuuran keskiöstä. Pakkasaamuisen tuulahdus, usva poskilla ja raikas hämmähdys.

Raikasta, ei yhtenäkään kesäaamuna, taianomaista.

Syystalvi, johon voi nukahtaa...

Selite: 
30.9.2011
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot